Foredrag - «Talentets indre kamp», Anja Hammerseng-Edin

Langhus IL Håndball ønsker velkommen til foredrag med Anja Hammerseng-Edin, «Talentets indre kamp» I Stil Arena, 13 november kl 18:00

Gjennom sin tid som håndballspiller har Anja fått møte tusenvis av ungdom, trenere og foreldre som på hver sin måte har bidratt til innholdet i dette foredraget.

Dette er den rå virkeligheten. Historiene er ekte. Følelsene er ekte. Dette er foredraget om talentene som kjemper hver sin indre kamp. Som tror de må kjempe den alene, og som tror de er alene med følelsene de innehar.

Disse spillerne har foreldre og trenere som på hver sin unike måte gir dem tilbakemeldinger. De aller fleste med intensjon om å hjelpe. Bidra til sportslig vekst. Og i mange tilfeller – bidra til at den neste landslagsspilleren vokser frem.

Anja har møtt enormt mange voksne med store ambisjoner for akkurat sitt talent. Som av og til blir nettopp det – den neste landslagsspilleren, og som i andre tilfeller blir lasset med trening, skader, motivasjonsbrist, og depresjon som en følge av frykten for å skuffe sine støttespillere.

Og mange unge spør seg selv: Hva er egentlig godt nok? I et samfunn hvor vi daglig får høre at vi må utvikle oss, kan det være vanskelig å tro at vi noensinne er gode nok. Mange lever i et jag etter noe mer. Uten helt å vite hvorfor.

Vi håper mange tar turen til Stil Arena, for en hyggelig kveld med ett viktig tema i idretten.

Kjøp Billett her:

Vi tar Vipps!